Het bedrijf
DigiBit webdesign & development is een in het Limburgse Weert gevestigd bedrijf dat zich sinds 1999 bezig houdt met het adviseren en realiseren van interactieve websites en multimedia. Dit doen wij voor elke sector, of het nu nonprofit, mkb, industrie, dienstverlening of overheid is, voor elke klant hebben wij een passende oplossing.

De projecten worden gerealiseerd door diverse personen die elk gespecialiseerd zijn op ieders eigen gebied. Juist daardoor kunnen wij professioneel werk leveren op het gebied van internet en multimedia. Enkele voorbeelden zijn: een website, een e-mail nieuwsbrief, een bedrijfspresentatie in powerpoint op CD-rom of DVD en mobiele applicaties voor i-Pod of Android toestellen.

Conclusie: U kunt voor al uw opdrachten op het gebied van internet en multimedia terecht op één adres. DigiBit webdesign & development in Weert!


Eigen servers
DigiBit heeft op het gebied van internet zijn eigen web-, dns en spamfilter-servers in Amsterdam en Roosendaal. De websites worden op deze webservers geplaatst en zijn 24 uur per dag bereikbaar voor potentiele bezoekers. Ook het e-mailverkeer en de spamfiltering vindt op deze servers plaats. Het in beheer hebben van eigen servers heeft als voordeel dat de intern geschreven scripts zonder enige problemen geintegreerd kunnen worden binnen de ontworpen sites. Aan al uw wensen kan dus worden voldaan!

Lid van SIDN
Voor domeinnaamregistraties is DigiBit webdesign & development aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), de officiële instantie voor de registratie van domeinen met de .nl extensie. Hierdoor hebben wij als lid rechtstreeks toegang tot de nl-gegevens en kunnen wij dit type domeinnamen elke minuut van de dag vastleggen of wijzigen. U kunt uiteraard ook voor iedere andere extensie bij ons terecht. Of het nu .eu, .be, .de, .com, .net, .org of een andere extensie betreft. Ook voor deze registraties bent u bij ons aan het juiste adres.

Cleanbits
Het gebruik van internet kost veel energie en is dus indirect slecht voor onze aarde. Ook op dat gebied neemt DigiBit webdesign & development zijn verantwoording door alle energie die door onze servers wordt gebruikt te compenseren met de aankoop van groene stroom die door windmolens wordt opgewekt.


Even voorstellen

Naam: Erwin Adriaens

Functie: Directeur/eigenaar

Hobbies: design, voetbal, fitness, fotografie


  Facebook

  Twitter

Powered by DICO © 2006 - 2018 DigiBit webdesign & development